The Last of Us Part II előrendelés

The Last of Us Part II

1–3 / 3 termékek
 • playstation4 boxartThe Last of Us Part II PS4
  29 MÁJ.

  The Last of Us Part II

  PS4
  • Előrendelhető
  • Ingyenes házhoz szállítás
  Kívánságlista
  19 890 Ft
  Bruttó ár
 • The Last Of Us Part II Special Edition PS4
  29 MÁJ.

  The Last Of Us Part II Special Edition

  PS4
  • Előrendelésben elfogyott
  • Ingyenes házhoz szállítás
  Kívánságlista
  Besorolás alatt
 • The Last Of Us Part II Collector's Edition PS4
  29 MÁJ.

  The Last Of Us Part II Collector's Edition

  PS4
  • Előrendelésben elfogyott
  • Ingyenes házhoz szállítás
  Kívánságlista
  Besorolás alatt

The Last of Us Part II előzetes

The Last of Us Part II ismertető

A Sony Interactive Entertainment és a legendás Naughty Dog fejlesztőcsapata (Uncharted sorozat, The Last of Us) elhozza nekünk az előző generáció egyik legjobb játéka, a The Last of Us második részét. Az akciódús, izgalmas kalandjáték nem csak az eredeti eseményeit folytatja, de új szintre emeli a konzolokon elérhető grafika és interaktív, filmszerű játékmenet lehetőségeit is.

A The Last of Us Part II főszereplője Ellie, aki immár 19 éves. A vírus által okozott apokalipszis tovább tart, a mutánsok által letarolt Egyesült Államokban az emberiség maradéka próbál túlélni. Öt évvel járunk az első rész eseményei után, amikor is Ellie összetűzésbe kerül egy rejtélyes szektával, ez pedig mindenkit veszélybe sodor, akit szeret. A történetben új és már ismert szereplők is felbukkannak, így például Joel is visszatér!

A sorozatra jellemző filmszerű történetmesélés új szintre emelkedik a The Last of Us Part II-ben. Ennyire részletesen kidolgozott emberi arcokat és mimikát még soha nem láthattunk, az akciót pedig élethű animációk teszik még látványosabbá. A karakterek minden terepviszonyra és helyzetre egyedi módon reagálnak, akár lopakodásról, menekülésről vagy lövöldözésről van szó. Szükség lesz mindháromra, ebben a kalandban ugyanis mindig veszélyt jelent valaki vagy valami. Ha nem a fertőzöttek, akkor az ellenséges emberek – a mesterséges intelligencia pedig gondoskodik róla, hogy minden pillanatban izgalmakkal teli utazásban legyen részünk!

A The Last of Us Part II-ben a magad ura vagy – szerezz alapanyagokat és szerszámokat, és fejleszd fegyvereidet egyedi módokon, vagy készíts magadnak újakat! Járd be ezt a soha nem látott szépségű, egyedileg megtervezett világot gyalog vagy lóháton. Élvezd a videojáték-világ egyik legszebb látványvilágát, amely kihasználja a PS4 és PS4 Pro konzolok minden erejét, részletes világgal és szereplőkkel, élethű animációkkal és csúcsminőségű effektekkel. Ahogy az első rész az előző generáció végét, úgy a Last of Us Part II a PS4 generáció utolsó éveit fogja emlékezetessé tenni!

Rendeld elő a The Last of Us Part II játékot PS4-re, és élvezd a generáció egyik legjobb játékát magyar felirattal!

Megrendelem