-50%
Kívánságlista

Stellaris: Utopia (PC/MAC/LX) Letölthető
PC

4 599 Ft
2 300 Ft
Bruttó ár
 • Digitális akció 04. 20. - 04. 26.
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2017-04-06
 • Törzsvásárlói kártya
  +23 pont

Stellaris: Utopia (PC/MAC/LX) Letölthető letöltésének folyamata

Stellaris: Utopia (PC/MAC/LX) Letölthető ismertető

A tartalom futtatásához szükséges a Stellaris alapjáték Steames változatának megléte.

 

Építs fel egy jobb űrbirodalmat a Stellaris: Utopia kiegészítőben.

A csillagok évezredek óta hívtak - most pedig végre köztük jársz. A lehetőségek univerzuma áll fajod előtt, miközben megteszi első, bizonytalan lépéseit a nagy ismeretlenbe. Ezen a helyen végre hátat fordíthatsz anyabolygód megosztó politikájának. Itt valami újat építhetsz fel. Ez az a hely, ahol egyesítheted népedet és felépítheted a tökéletes társadalmat.

Csak az űrben valósíthatod meg az utópiát.

Az Utopia a Stellaris - a Paradox Development Studio tudományos-fantasztikus grand-strategy játékának - első nagy kiegészítője. Ahogy a címe is sugallja, az Utopia új eszközöket ad kezedbe galaktikus birodalmad fejlesztéséhez, és embereid (esetleg madárnéped, vagy éppen beszélő gombáid) boldogságának eléréséhez. Terjeszd ki fajod számára a galaxis határait az új bónuszokkal és a gyors felfedezéssel, vagy maradj az otthonod közelében, míg lecsapsz mindenkire, aki kihívást jelenthetne.

 

Jellemzők:

 • Megastruktúrák: Építs bámulatos szerkezeteket rendszereidben - a Dyson-gömböktől a gyűrűvilágokig -  amelyek fajod számára nem csak presztízzsel járnak, de jelentős előnyökkel is.
 • Lakóállomások: Törj "magasra" és hozz létre űrállomásokat, amelyek még nagyobb számú népességnek nyújtanak otthont, betöltve a bolygók szerepét a kicsi és zárt birodalomban.
 • Felemelkedési bónuszok: Gyűjts Unity pontokat, és Hagyományokat, hogy Felemelkedési Bónuszokat nyiss meg, amelyekkel egyedi módokon szabhatod testre birodalmadat. Kövesd a három Felemelkedési Út egyikét, hogy Biológiai Fölényt szerezz, add fel hús-vér formádat a Szinkretikus Evolúció során, vagy nyisd meg fajod pszichikus képességeinek maximumát a Transzcendencia révén. 
 • Indoktrináció: Befolyásold a kezdetleges civilizációkat, és fogadtasd el velük erkölcsrendszeredet megfigyelőállomások használatával, felkészítve őket a megvilágosodára, vagy a bekebelezésre.
 • Fejlett rabszolgaság: Maximalizáld a rabszolgaság előnyeit azáltal, hogy a leigázott fajoknak egyedi szerepeket adsz. Szolgáljanak más fajokat házicselédként? Harcoljanak birodalmadért Csatajobbágyként? Esetleg Élelemként táplálják fajod tagjait?
 • Továbbfejlesztett kormányzás: Alkalmazz egyedi közigazgatást és hatóságokat kormányodban. Játssz, mint egy Fanatikus Tisztogató, és kerüld a diplomácia minden formáját, válj Kaptártudattá, hogy elkerüld a politikai harcokat, vagy hozz létre egy több fajból álló birodalmat a Szinkretikus Evolúcióból.

 

© 2016 Paradox Interactive®. Trademarks belong to their respective owners. All rights reserved.

  

További tartalom betöltése.