Kívánságlista

Steel Division: Normandy 44 Deluxe Edition (PC) Letölthető + BÓNUSZ!
PC

15 662 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2017-04-05
 • Törzsvásárlói kártya
  +157 pont

 

Steel Division: Normandy 44 Deluxe Edition (PC) Letölthető + BÓNUSZ! letöltésének folyamata

Steel Division: Normandy 44 Deluxe Edition (PC) Letölthető + BÓNUSZ! ismertető

A kulcs elküldése rendszerünkből a rendelés kifizetését követően történik, a játék teljes verziója pedig 2017. május 23.-án - a megjelenés napján - aktiválódik.

 

Rendeld elő a Steel Division: Normandy 44 játékot az alábbi extrákért:

 • Hozzáférés a játék exkluzív bétájához, amely lehetővé teszi, hogy már a megjelenés előtti hetekben játssz
 • Két történelmi Panzer ász, akiket bevethetsz a csatában:
 1. Michael Wittman, a háború késői szakaszának egyik legrettegettebb parancsnoka, aki a Villiers-Bocagenál történt rajtaütéséről ismert. (Tiger E)
 2. Francis Gabreski, a másik világháború európai frontjának legjobb amerikai U.S. Army Air Forces vadászpilóta-ásza (USA, P-47D vadászbombázó)

 


A Steel Division: Normandy 44 Deluxe Edition tartalmai:

 • Steel Division: Normandy 44 játék
 • Artbook: Részletes bepillantást enged a Steel Division: Normandy 44 művészi terveibe és készítési folyamatába.
 • Taktikai útmutató: Egy digitális könyv, amelyből pillanatok alatt elsajátíthatod a játék terepviszonyainak és taktikáinak összefüggéseit.
 • Hat exkluzív, játékbeli ász: Történelmi személyiségek, akiket bevethetsz a csatatéren:
 1. Ernst Barkmann (Németország, Panther A harckocsi)
 2. Joseph Priller (Németország, Bf109A vadászrepülő)
 3. Dick Winters (USA, ejtőernyős zászlóalj)
 4. Wilfred Harris (Nagy-Britannia, Sherman Firefly harckocsi)
 5. Leo Major (Kanada, felderítő mesterlövész)
 6. Kurt Knispel (Németország, Tiger II harckocsi)
 • Csatanapló: A játék fő térképei, és információk, hogyan harcolj rajtuk.
 • Exkluzív avatár és ikon, amelyet a Paradox fórumokon használhatsz
 • Egyedi telefonos csengőhangok és szöveges üzenet hangok 
 • Háttérképek: A Steel Division játék grafikái, amelyekkel számítógéped asztalát díszítheted.
 • Streamer overlayek: Steel Division témájú overlay grafikák, azoknak, akik Twitchen vagy Youtube-on streamelnek.

 

Tervezz alaposan! Járt túl az ellenség eszén! Használd erőfölényed!

A Steel Division: Normandy 44 egy taktikai valós-idejű stratégiai (RTS) játék, amelyet az Eugen Systems - az olyan játékok, mint a Wargame sorozat, vagy a R.U.S.E alkotója - fejlesztett. Az új játékban részeltgazdag, történelmileg hiteles harckocsiknak, katonáknak, és járműveknek parancsolhatnak a játékosok, a második világháború tetőpontjának idején. A játékosok taktikai képességeiket több ellenféllel is összemérhetik a hatalmas, multiplayer ütközetekben, vagy a kihívásokban bővelkedő egyjátékos hadjárat során.

 

A Steel Division: Normandy 44-ben hat különböző ország olyan legendás katonai hadosztályai felett veheted át az irányítást az 1944-es normandiai invázió idején, mint az amerikai 101. légi szállítású hadosztály, a német 21. páncéloshadosztály, vagy a 3. Kanadai Hadosztály. 

 

Főbb jellemzők:

 • Parancsolj több mint 400, történelmileg hiteles egységnek: Akár egy 20 fős intenzív multiplayer csatában küzdenek az ellenőrzésért, akár egyedül, vagy barátaikkal vállvetve harcolnak a tétmeccseken, a játékosoknak mindig együtt kell működniük történelmileg hű gyalogságuk, harckocsijaik, repülőgépeik, és támogató járműveik kiválasztása során, hogy szembeszálljanak az ellenséges egységekkel ebben a taktikai RTS játékban.
 • Valós taktikák: A csaták három különböző szakaszból állnak, ezek során pedig eltérő egységek válnak elérhetővé, utánozva a valós hadseregek mozgását, valamint leképezve a folyamatosan váltakozó hadszínteret. A dinamikus frontvonal szemlélteti a konfliktus hullámzását. Zúdíts lefogótüzet az ellenséges gyalogságra, szerezd meg az előnyt, kényszerítsd visszavonulásra, és törj át egy tökéletesen végrehajtott tervvel.
 • Igazi helyszínek: Az Eugen IRISZOOM játékmotorjának legújabb változatában a játékosok átmenet nélkül válthatnak közelebbi nézőpontra a taktikai légi nézetből, így akár az egyedi egységekre is ráközelíthetnek, megcsodálva a 400 fajta, eltérő járművet és egységet, amelyeket gondos történelmi részletességgel és pontossággal alkottak meg a fejlesztők.
 • Tervezés. Elterelés. Erőfölény.: A harccsoportok testreszabásától, a csapatok elhelyezéséig és manőverezéséig - a győztes ütközetekhez a nyers tűzerő mellett a stratégia és a ravaszság is elengedhetetlen. Minden egyes elvesztett egység növekvő taktikai hátrányt jelent, a játékosoknak pedig harcolniuk kell, hogy megszerezzék - és megtartsák - a fölényt a harcmezőn. Parancsolj történelmileg hű gyalogsági egységeknek, harckocsiknak, és más járműveknek, helyezd el csapataidat, vagy csatázz valós időben az ellenséggel - a sikerhez okosnak és találékonynak kell lenned. Minden egység számít, ahogy a csata előrehalad, és a nyers erő önmagában biztosan nem lesz elég a győzelem kivívásához. Függetlenül attól, hogy az ütközetet a levegőből szemléled, vagy egy harckocsit követsz a tűzharcba, ügyesen kell menedzselned a dinamikusan változó frontvonalat, hogy előrenyomulhass, és sikeres rajtaütéseket hajthass végre.

 

 

 

© 2017 All Rights Reserved

Steel Division: Normandy 44

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó termékek

Korábban megtekintett termékek