Kívánságlista

Razer Leviathan 5.1 Soundbar
PC

68 890 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Hitelinformációk, részletfizetés
  Hitelkalkulátor
 • Megjelenés
  2016-01-01
 • Törzsvásárlói kártya
  +689 pont
 • Garancia
  1 év

Razer Leviathan 5.1 Soundbar ismertető

A Razer Leviathan egy professzionális, 5.1 csatornás kialakítással rendelkező hangprojektor, amely a kompakt megvalósítás ellenére elképesztően nagy teljesítményre és kristálytiszta hanghatások megvalósítására képes.

Kis méretéből kifolyólag a készülék ideális azok számára, akiknek nincs helyük nagyobb hangrendszer beállítására, ellenben nem szeretnének lemondani a makulátlan hangzás élményéről, hiszen a kis hangszóró könnyedén, akár még a monitor alatt is elhelyezhető.

A Razer által alkalmazott legmodernebb technológiák révén a Leviathan 5.1 hangprojektor kitűnő térhangzást képes biztosítani, ezáltal legyen szó akár az akciójátékok vad robbanásairól és hangeffektjeiről, az autós játékok dübörgéseiről, esetleg a szerepjátékok epikus dallamairól, ezzel az apró kiegészítővel garantáltan mindig a legjobb élmény vár majd ránk.

A helytakarékos kompakt megoldás ellenére a Razer terméke egy 5,25 hüvelykes mélysugárzóval rendelkezik, aminek köszönhetően a legtöbb kis méretű hangszóróval ellentétben a mély hangzással is könnyedén megbirkózik, hovatovább állítható dőlésszögével és előre beállított hangszíneivel mindig a legoptimálisabb hangzás vár majd ránk.

További tartalom betöltése.