Kívánságlista

Thrustmaster TH8A ADD-ON SHIFTER

PS4
Xbox One
PC
64 490 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Utolsó darabok, 1-3 munkanap
 • Szaküzletek készletinformációja
 • Rendelhető, 1-3 munkanap
  Részletek
 • Rendelhető, 1-3 munkanap,
  Részletek
 • Megjelenés
  2016-01-01
 • Garancia
  1 év

Thrustmaster TH8A ADD-ON SHIFTER ismertető

A Thrustmaster bemutatja a TH8A Add-On Shifter váltót: ez egy felső kategóriás, élethű, több platformmal is használható sebességváltó (PC, PS4 és Xbox One). A belső mechanikája, rögzítő rendszere és a váltó bot mind 100%-ban fémből készültek. A váltógomb levehető és az összes a piacon fellelhető igazi váltógombbal használható. A TH8A bármilyen felületre rögzíthető, legyen az asztal vagy polc, melyek vastagsága az 1 mm-től az 55 mm-ig terjedhet, illetve autós szimulátor kabinban is használható (eltávolítható rögzítő rendszerrel). Rendkívül sokoldalú, kétféle vezetési stílust tesz lehetővé: a “H” (7+1) klasszikus kézi és szekvenciális (+/-) váltást. A TH8A a PC-n működő és a piacon fellelhető összes kormánnyal használható illetve a Thrustmaster játék konzolokkal működő verseny kormányaival is. 

A legfontosabb jellemzők:

 • Stabil felépítés és precizitás jellemzi, a TH8A 100%-ban fémből készült.
 • A H.E.A.R.T HallEffect AccuRate Technology technológiát használva (a szabadalom függőben van), a TH8A precizitása az idő múlásával sem csökken, köszönhetően az érintés nélküli mágneses szenzoroknak; és annak, hogy a terméken nincs érintőkapcsoló és potméter. Így lesz a váltó élettartama garantáltan hosszú.
 • Egyedi tervezés, mely kétféle különböző vezetési stílust tesz lehetővé: a “H” (7+1) klasszikus kézi és szekvenciális (+/-) váltást.
 • Több platformmal működik: PC-n (Windows 7/8/10), a TH8A Add-On Shifter az összes a videójáték kiegészítő piacon található kormánnyal kompatibilis.  PS4-en a TH8A a T150 Sorozattal, a T300 Sorozattal, és a T-GT-vel (USB és/vagy DIN csatlakozók esetében) kompatibilis, Xbox One-on a TMX Sorozattal, a TX Sorozattal és a TS-XW Sorozattal használható (DIN csatlakozón keresztül).

Valósághű és olyan, mint az eredeti

A 13 cm magas és teljesen fémből készült TH8A egy kötelező kiegészítője az autós szimulációknak. A sebességváltó használata tökéletesen valós érzést nyújt, amit tovább fokoz, hogy a váltógomb a piacon fellelhető összes igazi gombbal kompatibilis és cserélhető. A kétféle a csomagban található váltólemez, lehetővé teszi, hogy a TH8A-t mind a klasszikus “H”-(7+1) módban és a szekvenciális (+/-) módban használhasd.

 

Tartósság és precizitás

A TH8A belső mechanizmusa, a váltóbot és a rögzítő rendszer is mind 100%-ban fémből készült. A H.E.A.R.T HallEffect AccuRate Technology technológiát használva (a szabadalom függőben van), a termék precizitása az idő múlásával sem csökken, köszönhetően az érintkezésmentes mágneses szenzoroknak, és annak, hogy nincsenek a terméken érintőkapcsolók és potméterek, a hosszú élettartam garantált.

 

Rugalmasság és kényelem

A frissíthető firmware és a belső memória az állítható váltási módokkal, arra szolgál, hogy megtaláld a saját vezetési stílusod. (PC-re a szoftver letölthető). A váltó ellenállása állítható, és csakúgy, mint a rögzítőrendszer pozíciója 360°-ban elfordítható. A rögzítés bármilyen felületen lehetséges (asztalon/polcon/szimulátorban). Az USB és/vagy DIN csatlakozóknak köszönhetően a TH8A PC-n a piacon fellelhető összes versenykormánnyal működik, csakúgy, mint a Thrustmaster játék konzolokkal működő versenykormányaival (a részletes lista a Thrustmaster támogatói weboldalán érhető el: https://support.thrustmaster.com, a TH8A oldalon). A következő Thrustmaster versenykormányokkal javasoljuk a használatát: TS-PC Racer/TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge Edition, T-GT, TS-XW, T300 Sorozat, TX Sorozat, T150 Force Feedback, TMX Force Feedback.

További tartalom betöltése.