img

Szavazz ránk az Ország Boltja 2018 versenyen!

Idén nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre az Ország Boltja népszerűségi verseny, amelyen kiválaszthatod kedvenc webáruházaidat.

Az Árukereső.hu csapata (Online Comparison Shopping Kft.) minden év végén megrendezi az immár hagyománynak számító „Az Ország Boltja” versenyt, amelynek keretében a vásárlók szavazhatnak Magyarország legjobb webáruházaira. A versenyben több, mint 250 webshop vesz részt, és csapatunkat büszkeséggel tölti el, hogy már több ízben elnyertük a játékosok bizalmát és elismerését!

2018-ban visszatér a verseny, amelynek résztvevői között ismét ott a Konzolvilág! Ebben az évben is mindent megtettünk azért, hogy vásárlóink, a játékosok a lehető leggyorsabban és legkönnyebben szerezhessék be kedvenceiket, legyen szó konzol- és PC játékokról, kiegészítőkről vagy egyéb elektronikai termékekről. Ha úgy gondolod, elértük a célunkat, és szívesen vásároltál nálunk, add ránk szavazatodat!

Nincs más dolgod, mint ellátogatni a https://www.orszagboltja.hu/szavazas oldalra, és a népszerűségi versenyben kiválasztani a Konzolvilágot. Szavazhatsz Facebook vagy Google fiókkal, illetve email címeddel is. Az eredményt 2019. február 21-én, az Ország Boltja 2018 díjátadó gálán ismerhetjük meg.

A Konzolvilág teljes csapata nevében köszönjük bizalmatokat!További tartalom betöltése.