img

Star Wars Jedi Survivor nyereményjáték

Rendeld elő a Star Wars Jedi: Survivor játékot bármelyik platformra, és egy limitált kiadású, boltban nem kapható Star Wars Jedi: Survivor Collector’s Edition csomagot nyerhetsz!

 

___________________________________________________

Hamarosan megérkezik a Respawn Entertainment nagysikerű Csillagok Háborúja-kalandjának folytatása, a Star Wars Jedi: Survivor, amelyben Cal Kestis tovább folytatja harcát a Birodalom ellen. Új helyszínek, régi és új szereplők, még izgalmasabb harcok és epikus történetek várják a játékosokat a legendás Star Wars univerzum legújabb kalandjában.

Most még izgalmasabbá tesszük a várakozást, hiszen új nyereményjátékunk keretében a Star Wars Jedi: Survivor előrendelők között kisorsolunk 2 db Collector’s Edition csomagot! Ez az exkluzív csomag Európában nem kapható, és hihetetlen extrákat tartalmaz, köztük a játék PS5 vagy Xbox verziója* mellett Cal Kestis fénykardjának életnagyságú replikáját!

A játékra való nevezéshez nincs más dolgod, mint a Konzolvilágnál előrendelni és megvásárolni a Star Wars Jedi: Survivor játékot PC, PlayStation 5 vagy Xbox Series X platformra. Fontos, hogy a vásárlást igazoló blokkot vagy számlát tartsd meg, hiszen a kisorsolt nyertesek ezzel igazolhatják majd jogosultságukat!

  • Az előrendelés határideje: 2023. április 27.
  • Sorsolás: 2023. május 4-én, a Star Wars napon! A nyerteseket is ezen a napon értesítjük!

Játssz velünk, és nyerd meg ezt a csodálatos relikviát! Térj vissza a messzi-messzi galaxisba nyereményjátékunk segítségével, és indulj új kalandokra Cal Kestis oldalán!

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT

* Az 1-1 db PlayStation és Xbox változat véletlenszerűen kerül kisorsolásra, nem választható.



További tartalom betöltése.