img

Az idő hatalom a Quantum Breakben

Az Alan Wake készítőinek legújabb játékában ismét elszabadíthatod az őrületet, az Xbox One exkluzivitásában megjelent Quantum Break ugyanis egy olyan külsőnézetes akciójáték, amelyben újfent túllépheted a józanész határait.

A Remedy fejlesztőinek legújabb műve egy balul sikerült időutazási kísérlettel veszi kezdetét, aminek következtében eluralkodik a káosz. A cselekményt egy televíziós sorozathoz hasonló átvezetők is kiegészítik, amiből az egész egy igazán felejthetetlen élménnyé áll össze a játék. A Quantum Break keretein belül azonban nem csak a történet, hanem a játékmenet szempontjából is különleges élmények várnak ránk, ezáltal a hagyományos akciók és lövöldözések mellett az emberfeletti képességek is nagy szerephez jutnak.

"...soha nem tapasztalt formában nyílik lehetőségünk az időmanipulálásra..."

A pályákon ugyanis korábban még soha nem tapasztalt formában nyílik lehetőségünk az időmanipulálásra, így nem csak megállíthatjuk, hanem akár lassíthatjuk, sőt fel is gyorsíthatjuk az idő múlását, mi több visszatekerhetjük az eseményeket, hogy más aspektusból élhessük át a sztorit, ezáltal módosíthassunk a megtörténteken, és újraírjuk a jövőt. A vad akciók mellett így a Quantum Break rengeteg fejtörővel és feladvánnyal tud elkápráztatni minket a pályákon, amelyek mellett páratlan látványvilág is vár ránk az igazi újgenerációs grafikának köszönhetően, méghozzá a Remedy alkotásaira jellemző komor és sajátos hangulat társaságában.

Rendeld meg a játékot ma és éld át a Max Payne és az Alan Wake alkotóinak eddigi legnagyszabásúbb játékát.

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz is, hogy a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírek mellett egy aktív gamer-közösség tagjává válhass!



További tartalom betöltése.