img

Mostantól PayPal-lal is fizethetsz a Konzolvilágnál!

Rengetegen kértétek, hát megvalósítottuk nektek: mostantól már végre PayPal segítségével is tudtok fizetni kedvenc videojátékaitokért, digitális vásárlásnál a Konzolvilágnál!

Mi az a PayPal?

Aki esetleg nem tudná, hogy mi az a PayPal, netán hallott már róla, de még soha nem használta, annak elmondanánk, hogy az egyik legegyszerűbben használható és legbiztonságosabb internetes fizetési rendszer, amely rendkívüli mértékben megkönnyíti vásárlóink számára az egyszerű és biztonságos online fizetést.

A PayPal nagy előnye, hogy amennyiben így vásároltok valamit, az nem jár semmiféle extra költséggel a tranzakciós díjakon felül, sőt mi több, a tranzakciók visszavonhatók, ha tehát nem tudjuk teljesíteni a rendelést, esetleg hibás terméket kaptál, akkor a rendszer könnyen és gyorsan képes visszautalni hozzád az összeget.

Ha még nincs PayPal fiókod

Amennyiben szimpatikus ez a megbízható internetes fizetési rendszer, de még nem rendelkezel PayPal fiókkal, alig pár perc alatt te is könnyen és gyorsan regisztrálhatsz magadnak egyet! Ehhez látogass el a www.paypal.com-ra, ahol egyszerűen csak rá kell kattintanod a regisztrációra, majd értelemszerűen kitölteni a kért adatokat, hozzáadni egy bankkártyát és máris használatra kész a fiók.

Hogy nincs bankkártyád? A PayPal esetében ez sem akadály, hiszen banki átutalás révén bármikor tölthetsz fel pénzt egyenlegedre, ezáltal akár bankkártya bevonása nélkül is vásárolgathatsz nálunk, aminél biztonságosabb módszert elképzelni sem tudnánk online fizetés esetén.További tartalom betöltése.