img

Támogass minket az Ország Boltja 2017 versenyen!

Kedves Játékosok, Vásárlóink!

Mindent megteszünk azért, hogy elégedettek legyetek velünk. Kedvező árakkal és számos promócióval készülünk nektek az év minden hetében. Az ingyenes kiszállítással és a szakszerű kiszolgálással pedig segítünk, hogy kényelmes legyen a vásárlás.

A Konzolvilág is nevezett az ország boltja versenyen

Termékpalettánkat folyamatosan bővítjük, hogy a videojátékokon, konzolokon túl is ki tudjuk elégíteni igényeiteket, legyen akár szó PC-hardverről vagy mobiltelefonról.

Minden nap azért dolgozunk, hogy legyen egy olyan webshopunk, ahol nem csak könnyedén tudjátok beszerezni kedvenc termékeiteket, hanem igazi élmény a vásárlás, és hogy a boltunk több legyen, mint egy egyszerű üzlet. Azért dolgozunk, hogy Ti is úgy érezzétek a Konzolvilág egy közösség is.

Köszönjük Nektek, hogy a tavalyi évben nekünk ítélték az Ország boltja népszerűségi díjat. Segítségetek rengeteget jelentett számunkra, amiért nagyon hálásak vagyunk!

Most újra meg szeretnénk mérettetni magunkat, és ehhez a Ti segítségetekre is szükségünk van. A Konzolvilág 2017-ben elindult az Ország boltja szavazáson. Kérünk benneteket, hogy ha elégedettek vagytok velünk, akkor ide kattintva szavazzatok a Konzolvilágra!

Konzolvilág üzlet

Továbbá, ha az Árukereső weboldalán is érvényes regisztrációval rendelkeztek, akkor osszátok meg véleményeteket a Konzolvilágról, és pontozzatok minket.

Köszönjük, hogy velünk vagytok!