img

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 megjelenés és előrendelés

Hamarosan újgenerációs formában tér vissza közénk a világ egyik legismertebb és legnépszerűbb animéjének legújabb videojátékos adaptációja, amely nem csak elragadó látvánnyal, hanem soha nem látott tartalommal is kedveskedik a rajongóknak.

A Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 a korábbi epizódokban megismert sajátosságokat álmodja tovább, ennek megfelelően az izgalmas kalandok, illetve a sorozattól megszokott történetvezetés mellett óriási bunyók részeseivé válhatunk a segítségével.

"...Naruto mellett a sorozat összes ismert karakterét megtalálhatjuk..."

A játékban Naruto mellett a sorozat összes ismert karakterét megtaláljuk majd, sőt mi több, irányításunk alá is vehetünk mindenkit, ennek köszönhetően minden eddiginél tartalmasabb és teljesebb élményben lehet részünk.

Akárcsak a nagyszerűen sikerült elődökben, természetesen a Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 ütközeteiben is ki kell majd használnunk taktikai érzékünket, de az sem árt, ha ismerjük a szemben álló feleket annak érdekében, hogy el tudjuk kerülni a meglepetéseket. Noha az egyjátékos kampányban is páratlan izgalmak várnak ránk, az igazán nagy ütközetekre azonban a többjátékos módban számíthatunk, hiszen itt másokkal, akár saját barátainkkal is összemérhetjük majd tudásunkat.

Rendeld elő a játékot még ma, és csatlakozz a Naruto-sorozat legnagyobb ütközeteihez már a megjelenés napján. A standard változat mellett ráadásul egy gyűjtői kiadásban is elérheted a Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4-et, amihez többek között egy Naruto figura, egy fémdoboz és egy művészeti könyv jár.

Ha a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vágysz, csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol egy aktív gamer-közösség tagja lehetsz!



További tartalom betöltése.