Tisztelt Vásárlóink! Országszerte 24 üzletünk minden nap nyitva tart a bevásárlóközpontok nyitásától 15 óráig. Házhozszállításunk továbbra is késedelem nélkül működik.

img

Konzolvilág Dunakeszi – Ahol mindent megtalálsz

Az ország legnagyobb videojátékos árukészletének köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy dunakeszi raktárunkban mindent átvehetsz, amit megrendeltél!

Konzolvilág üzleteink immár az ország 24 pontján várják minden kedves vásárlónkat, így Te is biztos lehetsz benne, hogy valahol a közeledben meg fogod találni egyik üzletünket. Ezek közül is kiemelten tudjuk ajánlani dunakeszi boltunkat, amely egyben központi raktár és átvételi pont is. Megrendeléseidet könnyen és gyorsan átveheted, ha a termékeket ide kéred. Raktárunk Magyarország legnagyobb videojátékos készletével rendelkezik, így biztos lehetsz benne, hogy játékidat, gépcsomagjaidat, kiegészítőidet és bármilyen más terméket a lehető legrövidebb idő alatt a rendelkezésedre tudjuk bocsájtani.

Központi raktárunk címe:

  • 2120 Dunakeszi, Óceán-árok utca 5.

Nyitva tartás:

  • Hétfő-péntek: 10:00 – 19:00
  • Szombat: 10:00 – 16:00
  • Vasárnap: zárva

Telefonszám:

  • 06-70-400-7055

Ne feledd, érdemes időben megrendelni a karácsonyi ajándékokat! Várunk szeretettel Dunakeszin is!További tartalom betöltése.