img

Hozd el megunt konzolod vagy játékaidat, készpénzt adunk érte!

Hozd el megunt konzolod vagy játékaidat, készpénzt adunk érte!

Most igazán érdemes behozni hozzánk megunt, vagy használaton kívüli konzolodat és videójátékaidat, ezeket ugyanis rögtön, a helyszínen készpénzre váltjuk neked.

Ha van a gyűjteményedben olyan játék, vagy konzol, amit már nem használsz, és nem tudod, mit kezdj vele, akkor van egy remek ajánlatunk a számodra: hozd el őket egyik üzletünkbe, és mi azonnal készpénzt adunk érte!

A következő használt termékeket tudod behozni hozzánk:

  • PlayStation 5 konzolok és játékok
  • Xbox One S/X konzolok és játékok
  • Xbox Series S/X konzolok és játékok
  • Nintendo Switch konzolok és játékok

(Játékok esetében csak lemezes, illetve kártyás (Switch) változatokat van módunk készpénzre váltani, digitális kódokat nem.)

Konzolok esetében egy rövid állapotfelmérést, illetve tesztelést követően árajánlatot teszünk a behozott, illetve beküldött termékekre. Ha a játékok vagy konzolod minősége megfelel az elvárásainknak – a visszautasítás jogát rossz vagy hiányos állapot esetén fenntartjuk* –, és rendelkezik minden gyári tartozékkal, akkor a felajánlott összeget rögtön ki is fizetjük a számodra.

A használt játék és konzol beszámítási árakat központilag határozzuk meg egy folyamatosan frissített árlistán. Ha erre, esetleg a bővebb részletekre vagy kíváncsi, csak gyere be hozzánk, és kérdezd eladóinkat, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot a +36 1 445 1777-es telefonszámon, illetve az info@konzolvilag.hu e-mail címen. Fontos, hogy e-mail esetén szöveges listát küldj a beszámítandó játékokról.

*A konkrét gépek és kiadások beszámíthatóságáról érdeklődj telefonon, e-mailben, vagy személyesen üzleteinkben.

*Konzolok beváltását kizárólag akkor vállaljuk, ha a gyártó által biztosított összes tartozékkal együtt kerül leadásra. Hiányos felszereltségű konzol eladása sajnos nem lehetséges.

Kérjük, mielőtt felkeresed kollégáinkat, az alábbi táblázat alapján ellenőrizd a tartozékok meglétét:

Ne várd meg, amíg megunt játékaid vagy készülékeid már csak a port gyűjtik! Hozd el a Konzolvilágba, és váltsd őket készpénzre akár azonnal! Várunk szeretettel üzleteinkben!

 


További tartalom betöltése.