img

Gran Turismo 7 nyereményjáték

Vásárolj Gran Turismo 7 játékot március 28 és április 3 között, és nyerd vissza az árát Konzolvilág Ajándékkártyán!

A PlayStation és a Polyphony Digital új autós játéka, a Gran Turismo 7 a legendás sorozat fénypontja, amely több száz valódi autóval, következő generációs látvánnyal és lehetőségekkel várja az autózás és az autóversenyek rajongóit. A GT7 segítségével PS4 és PS5 konzolon is átélhetsz egy teljes értékű, nagyszabású karriert, amelyben az alacsonyabb kategóriáktól egészen a le mans-i 24 órás versenyig számtalan versenyen és bajnokságban vehetsz részt. A Gran Turismo 7 az idei év egyik legnagyobb PlayStation-exkluzív játéka, most pedig arra is lehetőséget nyílik, hogy visszanyerd a teljes vételárát!

Nyereményjátékunk lényege, hogy azok között, akik 2022. március 28 és 2022. április 3 között vásárolnak nálunk Gran Turismo 7 játékot, kisorsolunk 5 szerencsés nyertest, akik visszakapják a játék vételárát Konzolvilág Ajándékkártya kód formájában.

Mit kell tenned a nevezéshez?

  • Vásárolj Gran Turismo 7 játékszoftvert PlayStation 4 vagy PlayStation 5 konzolra, március 28 és április 3 között
  • Küldd el a vásárlást igazoló blokk vagy számla képét a jatek@konzolvilag.hu email címre

A beküldők között április 4-én, hétfőn sorsolunk öt nyertest, akik az email címükre kapják meg a Konzolvilág Ajándékkártya kódot a játék vételárával, melyet a következő online vásárlás során használhatnak fel.

Most érdemes tehát belépni a Gran Turismo 7 lenyűgöző világába! Vásárolj és játssz velünk, találkozunk a versenypályán!

Nyereményjáték szabályzat



További tartalom betöltése.