img

Harcolj a kihalás ellen a Far Cry Primalben

Egy hatalmas fordulattal egyenesen az őskorba repít vissza minket a Far Cry-sorozat aktuális epizódja, amelyben egy elkeseredett kőkorszaki vadász bőrébe bújva folytathatunk vérszomjas bosszúhadjáratot.

A Far Cry Primal egyenesen Oros kitalált világát állítja a középpontba, amelyet a franchise korábbi epizódjaihoz hasonlóan teljesen szabadon felfedezhetünk, így miközben legfontosabb céljainkat hajszoljuk, rengeteg mellékes küldetést is elvégezhetünk majd. A játék főszereplője Takkar lesz, aki egy őskori törzs utolsó túlélőjeként elhatározza, hogy kézre keríti és bosszút áll azon a rivális klánon, amelyik meggyilkolta családját és barátait.

"...olyan őskori vadállatokra is vadászhatunk, mint a gyapjas mamut..."

Akárcsak a korábbi epizódokban, úgy természetesen a Far Cry Primal keretein belül is rengeteg izgalom vár ránk a kampány alatt, így vérbosszúnk során rengeteg új barátot és ellenséget szerezhetünk, miközben gyűjtögethetünk és olyan őskori vadállatokra is vadászhatunk, mint a gyapjas mamut vagy a kardfogú tigris. A játékban saját fegyvereket készíthetünk, fejleszthetjük hősünket, és megismerhetjük az őskor jellegzetességeit, valamint brutális kegyetlenségét is intenzív, FPS nézetű összecsapások társaságában. 

Rendeld meg a játékot még ma, hogy belevethesd magad az izgalmas kőkorszaki kalandokba. A hagyományos kiadás mellett ráadásul egy gyűjtői változathoz is hozzáférhetsz, amelyben egy zenei CD, egy hangos könyv, egy térkép, egy fémdoboz és többek között rengeteg extra tartalom is megtalálható lesz.

A Far Cry Primal PC-re március 1-én jelenik meg.

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol az aktív gamer-közösség mellett garantáltan minden friss hírt megtudhatsz majd a játékról!



További tartalom betöltése.