img

Kihívások sorozata a Dark Souls III-ban

Újabb horrorisztikus és sötét kalandra invitál minket a From Software által megálmodott Dark Souls-sorozat, amelynek legújabb epizódjában főhősünk oldalán egy minden eddiginél veszélyesebb és izgalmasabb kaland vár ránk.

Akárcsak a korábbi részek, úgy a Dark Souls III esetében sem kell radikális változásokkal számolnunk, ennek megfelelően a Japánból érkező akció-szerepjátékban egy szabadon bejárható világot fedezhetünk fel, amelynek szinte minden négyzetméteréért meg kell szenvednünk. Élőhalott csontvázkatonák, veszélyes sárkányok és egyéb vérszomjas fenevadak keresztezik majd utunkat, de minden egyes szörnyeteg legyűrésével egyre tapasztaltabb és erősebb harcosokká válunk, ami megkönnyíti a helytállást ebben a sötét és kínkeserves világban.

"...a játék kitartásra és türelemre nevel, miközben egy életre szóló élményt garantál..."

Természetesen senki se ringassa magát vágyálmokba, a Dark Souls III a nehézség kapcsán az elődök nyomdokaiban jár, így hiába lett egy kicsit közérthetőbb az irányítás és a harc, ettől függetlenül is extrém nehéz kihívások várnak ránk minden egyes szörny legyűrése során. Ennek megfelelően a játék kitartásra és türelemre nevel, miközben egy életre szóló élményt garantál a változatos sztorival, a taktikus ütközetekkel, illetve a rendkívül sajátos hangulattal és többjátékos élményeivel.

Rendeld meg a játékot még ma, és indulj el életed egyik legnagyobb és legnehezebb kalandjára. Sőt mi több, a hagyományos kiadás mellett egy gyűjtői változatra is lecsaphatsz, amely a feledhetetlen kalandok mellett olyan extrákat garantál, mint egy Red Knight szobor, egy fémdoboz, egy térkép, egy zenei CD, egy művészeti könyv és három darab felvarró.

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ha szeretnél egy aktív gamer-közösség tagja lenni, illetve mindig időben értesülni a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekről.

 



További tartalom betöltése.