Tisztelt Vásárlóink! Országszerte 23 üzletünk minden nap nyitva tart a bevásárlóközpontok nyitásától 15 óráig. Szolnoki üzletünk zárva tart. Házhozszállításunk továbbra is késedelem nélkül működik.

img

CoinCash ATM-ek a Konzolvilágban

Vásárolj kriptovalutákat gyorsan és biztonságosan CoinCash automatákból, amiket már üzleteinkben is megtalálsz!

Változó világunk egyik új trendje, hogy egyre többen ismerik meg a különböző kriptovalutákat (például Bitcoin, Ethereum, Litecoin), és ismerik fel az ezekben rejlő új lehetőségeket. A magyar CoinCash vállalat praktikus és biztonságos megoldást kínál arra, hogy ilyen kriptopénzekhez jussunk. Gyorsan és egyszerűen használható automatáikkal most már nálunk is találkozhatsz!

A CoinCash Bitcoin ATM hálózat 2017-ben jelent meg Magyarországon, az igény pedig folyamatosan nő erre a szolgáltatásra. Jelenleg országszerte 13 ilyen automata áll mindenki rendelkezésére. Mogyorósi Attila, a CoinCash ügyvezetője elmondta: „Az online játékok szerelmesei gyakori vásárlók a CoinCashnél, ezért mi is biztosak vagyunk benne, hogy az új ATM-ek hamar megtalálják a gamerek között is a törzsközönségüket.”

A CoinCash automatáknál vásárolhatsz és el is adhatsz kriptopénzeket, ha rendelkezel CoinCash regisztrációval és tárcával. A folyamat nagyon egyszerű, mindössze néhány lépést kell elvégezned a tranzakciókhoz (további segítség itt). Ha érdekelnek a kriptopénzek, a CoinCash weboldalán olvashatsz róluk, és az aktuális árfolyamokat is megnézheted.

Jelenleg a következő üzleteinkben találsz CoinCash automatát:

  • Budapest, Aréna Plaza
  • Budapest, Árkád
  • Budapest, WestEnd
  • Győr, Árkád
  • Szeged, Árkád
  • Pécs, Árkád
  • Miskolc Plaza

Látogass el hozzánk, és használd a CoinCash ATM-eket, hogy egyszerűen és biztonságosan kereskedhess a legjobb kriptopénzekkel. További információk: https://hu.coincash.eu/.További tartalom betöltése.