img

Ajándék Moments Mini minden vásárlás mellé

Megédesítjük a vásárlás élményét, ugyanis most minden bolti és online vásárlónknak egy Moments Mini ostyaszeletet adunk ajándékba!

A Moments ostyák országszerte a legnépszerűbb nassolnivalók közé tartoznak, köszönhetően minőségi összetevőiknek és megunhatatlan, finom ízeiknek. Most te is beleharaphatsz egy isteni, csokoládés-kakaós Moments Mini szeletbe, ha a Konzolvilágnál vásárolsz!

Aktuális ajánlatunk értelmében minden kedves vásárlónk, aki üzleteinkben vagy online webáruházunkban bármilyen terméket megvásárol, az új szerzeménye mellé ajándékba kap egy 27g-os Moments Mini ostyaszeletet csokoládés-kakaós ízben. Ennek a roppanós finomságnak az emlékezetes ízét a minőségi kakaós bevonómassza és csokoládé adja, amit mindenkinek ki kell próbálnia!

Az ajándékért semmi mást nem kell tenned, mint vásárolnod országszerte 13 Konzolvilág üzletünk bármelyikében, vagy rendelned online webáruházunkból, és mi azonnal megajándékozunk ezzel az izgalmas finomsággal. Tökéletes kísérő egy új konzol, játék vagy kiegészítő mellé.

Élj ajánlatunkkal, és kóstold meg a Moments Minit akár már ma!További tartalom betöltése.