Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima

 • playstation4 boxartGhost of Tsushima
  PS4

  Ghost of Tsushima

  • Használt ár: 16 999 Ft
  • Készleten
  Kívánságlista
  18 999 Ft
  Bruttó ár
 • playstation4 boxartGhost of Tsushima Standard Plus Edition
  PS4

  Ghost of Tsushima Standard Plus Edition

  • Nem rendelhető
  Kívánságlista
  17 999 Ft
  Bruttó ár
 • Ghost of Tsushima Special Edition
  PS4

  Ghost of Tsushima Special Edition

  • Nincs raktáron
  Kívánságlista
  29 999 Ft
  Bruttó ár
 • Áruhitel
  Ghost of Tsushima Collector's Edition
  PS4

  Ghost of Tsushima Collector's Edition

  • Részletfizetés
  • Nincs raktáron
  Kívánságlista
  65 999 Ft
  Bruttó ár

Ghost of Tsushima előzetes

Ghost of Tsushima ismertető

A Sony veterán stúdiója, a Sucker Punch (Sly Cooper sorozat, Infamous sorozat) legújabb produkciója egy nagyszabású, nyílt világú kalandjáték, amely a történelmi japán birodalomba kalauzol hihetetlen látványvilág mellett. A szabadon bejárható világ és a filmszerű történetmesélés ötvözeteként a Ghost of Tsushima új szintre emeli a szórakozást PS4-en!

A 13. század második felében a Mongol Birodalom egész nemzeteket zúzott porrá háborús hadjáratai során, hogy elfoglalja az egész keleti világot. Japán és a mindent elsöprő mongol invázió között, amelyet a könyörtelen Khotun kán vezet, már csak Tsushima szigete áll.

Miközben a sziget lángokban áll a mongol invázió első hullámának nyomán, egy szamuráj harcos, Jin Sakai, klánjának utolsó tagja áll a legyőzhetetlen sereggel szemben. Eltökélt, hogy megtegyen bármit népének és hazájának védelmében. Félre kell tennie a hagyományokat, új utakat kell keresnie a harcművészetek világában, és Szellemmé kell válnia, hogy szokatlan háborút vívjon Tsushima szabadságáért.

A háború tépázta Tsushima sziget egy ősi szépség, amin keresztül olyan részletességgel láthatod a feudális Japán világot, ahogy még soha. Találkozz változatos szereplőkkel, fedezz fel antik látványosságokat, és tárd fel a sziget rejtett szépségét. Végtelen mezőktől lenyűgöző templomokon át ősi erdőkig, megismerheted ezt az egyedi és páratlan világot.

Bár a főszereplő szamuráj nevelést kapott, Jin Sakai kénytelen leszámolni az ősi hagyományokkal, ha szembe akar szállni a mongol sereggel. Válj szellemmé, és lopakodj, csapj le az ellenségre akkor, amikor a legkevésbé számít rá. Sajátíts el új képességeket és technikákat, és tartsd félelemben a mongolokat! Hívd ki az ellenfeleket közelharcra, vagy használd az íjat, és ölj távolról. Használd ki a terepi adottságokat, és fordítsd saját javadra a környezet jellemzőit.

Szerezd meg a PS4 exkluzív Ghost of Tsushima játékot, amely ráadásul teljes körű magyar felirattal jelenik meg!

Ne feledd: ha szellem vagy, akkor félnek tőled, az pedig már felér egy fél győzelemmel!

Megrendelem