Kívánságlista

Codex of Victory (PC) Letölthető
PC

4 290 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2017-03-16
 • Törzsvásárlói kártya
  +43 pont

Codex of Victory (PC) Letölthető letöltésének folyamata

Codex of Victory (PC) Letölthető ismertető

Az emberi társadalom megosztott. Az egyik oldalon az emberi evolúció természetes folyamata felborult. Ami egy kísérletként indult, hogy az emberiség alkalmazkodni tudjon a világűr és az ellenséges bolygók zord körülményeihez, az emberfeletti kiborgok furcsa fajának - az Augmentek - létrehozásához vezetett. A vágy által hajtva, hogy "felszabadítsák" az emberiséget a kizárólag szerves testek jelentette kötöttségek alól, az Augmentek teljes körű támadást indítottak. Most rajtunk a sor, hogy megvédjük területeinket és visszavágjunk, hogy megmentsük királyságainkat, és az emberiséget az általunk ismert formájában!

 

A Codex of Victory egy kiterjedt, történet alapú, egyjátékos kampánnyal rendelkezik, amelyben feladatod egy drónjárművekből, tankokból és robotokból álló csúcstechnológiás hadsereg felépítése és irányítása. A kampány a valós idejű bázisépítés, a globális stratégiai tervezés, valamint a körökre osztott harc izgalmas keverékét nyújtja. A bolygók és a területek között utazva egyetlen célod van: megállítani az Augmenteket.

A stratégiai műfaj klasszikusai által ihletett játék bázisépítő részében valós időben bővítheted főldalatti főhadiszállásodat. Gyűjtsd össze a termek tervrajzait, építs gyárakat, kutatóközpontokat, műhelyeket, laborokat, és egyéb létesítményeket, hogy felkészülj az előtted álló csatákra. A globális taktikát a bolygótérképről felügyelheted, amelyen azonnal láthatod, ha valahol égető szükség van a hadseregeidre.

Vegyél részt taktikus, körökre osztott harcokban a hexás csatatereken. Válaszd ki egységeidet és fejlesztéseidet, vesd be őket a harcmezőn - ahol a terep adottságait előnyödre fordíthatod - és tedd próbára taktikai képességeidet a küldetések során. Ahogy egyre előrébb haladsz a fő történetszál csatáiban, valamint a véletlenszerűen generált mellékküldetésekben, több, mint 25 féle egységhez férhetsz hozzá. Minden egység számtalan variációban érhető el, a változatos fejlesztéseknek és kiegészítő moduloknak köszönhetően. Építsd meg a legjobbakból álló hadseregedet, és tedd próbára őket az Augmentek ellen!

 

Jellemzők:

 • A körökre osztott harc és a valós idejű bázisépítés izgalmas kombinációja
 • Több mint 20 órás, történet alapú egyjátékos kampány
 • Online multiplayer csaták, részletes hadsereg testreszabási lehetőségekkel
 • Több mint 25 egyedi egység, melyek mindegyike számtalan variációval rendelkezik
 • A véletlenszerűen generált küldetések garantálják a nagyfokú újrajátszhatóságot
 • Neo-feudális sci-fi környezet élénk, cel-shaded grafikával

 

 

 

További tartalom betöltése.