Bang & Olufsen ismertető

A világ egyik vezető audiovizuális tervezőcégeként a Bang & Olufsen több, mint kilencven éve piacvezető a dizájn, a technológia és az innováció területén. Mindenki hallotta már ezt a nevet, amely az audió eszközök piacán az egyik legpatinásabb márka, és erről bárki meggyőződhet, aki kipróbálja a cég valamelyik termékét.

A vállalatot 1925-ben alapította a dán Peter Bang és Svend Olufsen, akik kezdetben rádiók gyártásával foglalkoztak, és céljuk a minőségi hangzás elérése volt. Csaknem egy évszázaddal később a Bang & Olufsen egyet jelent a prémium hangminőséggel, és a legapróbb részletekig megtervezett, minőségi termékekkel.

A Bang & Olufsen termékeire jellemző a semmi mással össze nem téveszthető, gyakran extravagáns dizájn, ami páratlan hangminőséggel társul, olyan élményt nyújtva, amit nem fognak vissza a technológia határai. Ezek az eszközök, a Konzolvilág kínálatában is megtalálható hangszórók, fej- és fülhallgatók tökéletes kiegészítői minden otthonnak, legyen szó akár videojáték-, akár zenerajongókról. Az igényes, modern külső, a kényelmes viselet, a megbízhatóság és a kompromisszummentes hangzás nem zárják ki egymást. A Bang & Olufsen fennállása és hagyományai ezt tükrözik nekünk napról napra.

Termékek