img

Werewolf: The Apocalypse – Te vagy a ragadozó

A mai napon megjelent a Styx: Master of Shadows alkotóinak új játéka, a Werewolf: The Apocalypse. Bújj vérfarkas-bőrbe, és vadászd le az ellenségeidet!

Különleges és véres kalandra hív a Nacon és a Cyanide Studio, a Styx játékok és a Call of Cthulhu alkotócsapata. A Werewolf: The Apocalypse - Earthblood játékban te vagy Cahal, egy erős Garou (vérfarkas), aki önkéntes száműzetésbe vonul, miután képtelen uralkodni képességein. A megváltás és vér iránti vágya egy háború közepébe sodorja, amely a vérfarkasok és a nagy olajvállalat, az Endron között zajlik. A tét a természet és a bolygó jövője.

Ebben a különleges akciójátékban egyszerre játszhatsz emberi, farkas és vérfarkas formában. Bármikor alakot válthatsz, ami egyedi képességek használatát teszi lehetővé. Lopakodj farkasként, juss be másképp elérhetetlen helyekre, és rohand le az ellenfeleket, tépd szét őket! Vagy küzdj emberi alakban, fedezékek között manőverezve, erőteljes lőfegyverekkel és más felszerelésekkel. A kampány minden pályája egyedi kihívásokat nyújt, ahol szükség lesz a gondolkodásra és a jó stratégiára is, mielőtt elszabadul a pokol.

Egy hős, három alak, végtelen lehetőségek. A Werewolf: The Apocalypse – Earthblood olyan stílusú akciót kínál, amit máshol nem láthatsz. Engedd szabadjára a vad erőt, és mentsd fel a Földet egy gonosz nagyvállalat és pusztító teremtmények karmai közül!

A Werewolf: The Apocalypse – Earthblood már kapható PS4, PS5, Xbox One és Xbox Series X|S konzolokra. Keresd üzleteinkben vagy webáruházunkban!További tartalom betöltése.