img

5-10% visszajár minden törzsvásárlónk számára!


Itt az idő, hogy megháláljuk törzsvásárlóink bizalmát. Míg új törzsvásárlóink* 5%-ot, addig meglévő törzsvásárlóink számára 10%-ot térítünk vissza egy következő online vagy bolti vásárlás végösszegéből a megszokott 1% helyett, egészen augusztus 31-ig!**  • Hogyan működik a visszatérítés?
    A visszatérítés összegét rendszerünk a vásárlásod végösszegéből számítja ki. Amennyiben például 15.000 forint értékben vásárolsz és új törzsvásárlónk* vagy, akkor számodra 750 pontot írunk jóvá az akciós időszak alatt beváltott kupon felhasználása során. Meglévő törzsvásárlóként viszont már 1500 ponttal gyarapodik törzsvásárlói kártyád egyenlege.
  • Hol találom a beváltható kuponkódot?
    A kuponkódot mostanra már minden vásárlónk számára megküldtük a regisztráció során megadott e-mail címekre. Amennyiben nem találod a leveled internetes postafiókodban, akkor jelentkezz be webáruházunkba, majd a Profilom menüpont alatt kattints a Kedvezményes kuponjaim almenüpontra. Itt megjelenik az általad felhasználható kedvezménykupon kódja, amit a rendelés véglegesítése során a kuponkód mezőben aktiválhatsz.

*  Új törzsvásárlónak minősülnek azon vásárlóink, akik 2017. július 31. után kaptak törzsvásárlói kártyát.

** A kedvezménykupon egy alkalommal 2017. augusztus 31-ig használható fel, online vagy bolti vásárlás esetén - amennyiben az nem előrendelés. Az akció nem átruházható, minden kuponkód egyedi, felhasználói fiókhoz kötött. A kuponkódot a vásárlás véglegesítése során a kuponkód mezőbe megadva lehet érvényesíteni. A visszatérítés során jóváírt összeg a jövőben bármikor felhasználható.