Üdvözlünk kedves Vendég!
1134 Budapest, Váci út 51/A

playstation3 platform

PS3 - Gépek
12 db termék

A Sony PlayStation 3 igazi csúcsragadozó a HD konzolok között, melynek teljesítménye egyedülálló a piacon. Ha exkluzív tartalmakra és egy erős multimédia lejátszóra vágysz, akkor a Blu-ray lejátszóval felvértezett PlayStation 3 a Te géped!

PS3 - Játékok
747 db termék

A PS3 játékok igazi esszenciái a piacnak! A nagy kapacitású Blu-ray lemeznek köszönhetően rengeteg extra tartalommal bővülhet ki egy-egy cím. Az ingyenes PSN biztosítja a játékosokat arról, hogy a korlátlan szórakozás Online is folytatódhasson!

PS3 - Tartozékok
124 db termék

A PS3 pályafutása során rengeteg hasznos kiegészítőt kapott, mellyel tovább fokozható a játékélmény. A Move Mozgásérzékelős kiegészítő segítségével az irányítás egy új dimenzióba lép, de itt találhatjuk meg a pontkártyákat és a Wireless kontrollereket is.

Child of Light megjelenés és előrendelés

kiemelt Child of Light megjelenés és előrendelés

A Ubisoft az utóbbi években sikeresen bebizonyította, hogy az akciójátékok műfajában a legjobbak között tarthatjuk őket számon. A Child of Light képében azonban most más stílusban is szeretnének példát mutatni, nyugati kiadóként ugyanis elhatározták, hogy feltámasztják a klasszikus japán szerepjátékokat.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

The Amazing Spider-Man 2 megjelenés és előrendelés

kiemelt The Amazing Spider-Man 2 megjelenés és előrendelés

Pókember ismét visszatér, hogy végrehajtson egy minden eddiginél izgalmasabb és veszélyesebb küldetést! Kalandjait azonban nem csak a mozivásznon, hanem interaktív formában is átélheted, aminek köszönhetően csak rajtad múlik majd, hogy minden gonosz elnyeri-e a méltó büntetését, Peter Parker pedig megtudja-e az igazságot, amire már hosszú-hosszú évek óta várt!

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

Legyél a világbajnokság győztese a 2014 FIFA World Cup Brazil segítségével!

Legyél a világbajnokság győztese a 2014 FIFA World Cup Brazil segítségével!

A világbajnokság apropójából az ősszel érkező aktuális FIFA-epizód előtt idén már korábban is belekóstolhatunk a virtuális foci élményébe, hogy a 2014 FIFA World Cup Brazil segítségével testközelből is átélhessük a futballvilág legnagyobb eseményének minden egyes mérkőzését.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

Legfrissebb termékeink

 • Short Peace Ranko Tsukigime's Longest Day

  Goichi Suda egy újabb őrült kalandra invitál az anime alapján készült Short Peace Ranko Tsukigime's Longest Day című játékkal, amely minden képzeletedet felülmúlva kínál felejtehetetlen pillanatokat.

  12.999 Ft
 • JoJo's Bizarre Adventure All Star Battle

  A JoJo's Bizarre Adventure All Stars Battle képében a közkedvelt franchise ezúttal egy verekedős játék formájában elevenedik meg előttünk, melyben minden fontosabb szereplő tiszteletét teszi.

  12.999 Ft
 • Under Defeat HD Deluxe Edition

  Az Under Defeat HD keretében egy helikopter pilótafülkéjébe bepattanva szórhatjuk a golyókat, a Deluxe Edition formájában ráadásul olyan plusz tartalmakhoz juthatunk hozzá, mint a játék zenei lemeze, vagy épp egy exkluzív chopper.

  5.999 Ft
 • 2014 FIFA World Cup Brazil

  A 2014 FIFA World Cup Brazil segítségével immáron az otthonodban is átélheted a világbajnokság legizgalmasabb pillanatait, sőt meg is változtathatod annak végkimenetelét!

  12.999 Ft
 • Turtle Beach Ear Force PX22 Headset

  Turtle Beach Ear Force PX22 Headset

  14.999 Ft