Üdvözlünk kedves Vendég!
1134 Budapest, Váci út 51/A
10 éves a Konzolvilág - hatalmas akciók, ingyenes szállítás mindenkinek!

kiemelt 10 éves a Konzolvilág - hatalmas akciók, ingyenes szállítás mindenkinek!

Az ünnepek közeledtével, továbbá jubilálásunk alkalmából ismét szerettük volna valamivel megajándékozni a vásárlóinkat, a legcélszerűbb megoldásnak pedig az tűnt, ha a házhozszállítás költségeinek eltüntetésével csökkentjük a rajtuk lévő terhet. Emellett megjelent a kuponakciókkal teli katalógusunk is, a kedvezményeink pedig önmagukért beszélnek!

A részletekért olvasd el teljes hírünket!

hírlevél Ünnepeld velünk a Húsvéti ünnepeket, nézd meg katalógusunkat és váltsd be az értékes kuponokat, mindezt INGYENES kiszállítással!

Kedves Vásárlóink!

A hírre kattintva elolvashatjátok Törzsvásárlóinknak szóló hírlevelünket, amely az aktuális megjelenések mellett speciális akciókat is kínál mindazoknak, akik egyéb kedvezményekkel is rendelkező kártyánkat igénybe veszik.

Child of Light megjelenés és előrendelés

kiemelt Child of Light megjelenés és előrendelés

A Ubisoft az utóbbi években sikeresen bebizonyította, hogy az akciójátékok műfajában a legjobbak között tarthatjuk őket számon. A Child of Light képében azonban most más stílusban is szeretnének példát mutatni, nyugati kiadóként ugyanis elhatározták, hogy feltámasztják a klasszikus japán szerepjátékokat.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

The Amazing Spider-Man 2 megjelenés és előrendelés

kiemelt The Amazing Spider-Man 2 megjelenés és előrendelés

Pókember ismét visszatér, hogy végrehajtson egy minden eddiginél izgalmasabb és veszélyesebb küldetést! Kalandjait azonban nem csak a mozivásznon, hanem interaktív formában is átélheted, aminek köszönhetően csak rajtad múlik majd, hogy minden gonosz elnyeri-e a méltó büntetését, Peter Parker pedig megtudja-e az igazságot, amire már hosszú-hosszú évek óta várt!

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

Mario Kart 8 megjelenés és előrendelés

kiemelt Mario Kart 8 megjelenés és előrendelés

Mario és barátai visszatértek, hogy ismét eldönthessék: ki a legjobb, legmerészebb és legvagányabb sofőr a Nintendo-univerzumban. Ahhoz pedig, hogy ez kiderüljön, neked is lesz néhány szavad, hiszen csak rajtad áll, hogy melyik népszerű karakter bőrébe bújva indulsz a versenyeken.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

Fantasztikus Xbox 360-as gépcsomagok a teljes családnak

kiemelt Fantasztikus Xbox 360-as gépcsomagok a teljes családnak

Új gépcsomagokat állítottunk össze, méghozzá a vásárlói igényeket előtérbe helyezve, a gamerek vágyaira aprólékosan odafigyelve, a családok legfőbb szempontjaira nagy figyelmet fordítva – hogy mindenki maximálisan elégedett lehessen és megtalálja számításait, amennyiben most szeretne megvásárolni egy Xbox 360-at, amely már milliók szívét meghódította.

Kattints a hírre, ha érdekelnek a részletek!

Éld át a leglátványosabb csatákat a Titanfallban!

kiemelt Éld át a leglátványosabb csatákat a Titanfallban!

A Call of Duty-sorozat egykori fejlesztői most új névvel és új célokkal szeretnék megreformálni a többjátékos FPS-ek műfaját – Titanfall című legújabb alkotásukkal ugyanis már a bejelentéskor meghódították maguknak a stílus kedvelőit.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

Dark Souls II PC megjelenés és előrendelés

Dark Souls II PC megjelenés és előrendelés

A Dark Souls-sorozat legújabb epizódjában ismét egy sötét fantáziavilág vár ránk a rengeteg változatos kaland, az igazi szerepjátékos élmények, a hatalmas harcok, valamint az elképesztő nehézségi szint mellett, aminek köszönhetően újfent egy életre szóló élményben lehet részünk a From Software fejlesztőitől.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

Legyél a világbajnokság győztese a 2014 FIFA World Cup Brazil segítségével!

Legyél a világbajnokság győztese a 2014 FIFA World Cup Brazil segítségével!

A világbajnokság apropójából az ősszel érkező aktuális FIFA-epizód előtt idén már korábban is belekóstolhatunk a virtuális foci élményébe, hogy a 2014 FIFA World Cup Brazil segítségével testközelből is átélhessük a futballvilág legnagyobb eseményének minden egyes mérkőzését.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

Változatos sportok a nappalidban a Kinect Sports Rivals segítségével

Változatos sportok a nappalidban a Kinect Sports Rivals segítségével

A Kinect Sports Rivals-nak köszönhetően végre megtudhatod, hogy milyen határtalan lehetőségek rejtőznek az Xbox One mozgásérzékelős szenzorjában – ezeket pedig egy roppant változatos és színes sportjáték keretein belül ismerheted meg.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

Előrendelések

Legfrissebb termékeink

 • Short Peace Ranko Tsukigime's Longest Day

  Goichi Suda egy újabb őrült kalandra invitál az anime alapján készült Short Peace Ranko Tsukigime's Longest Day című játékkal, amely minden képzeletedet felülmúlva kínál felejtehetetlen pillanatokat.

  12.999 Ft
 • JoJo's Bizarre Adventure All Star Battle

  A JoJo's Bizarre Adventure All Stars Battle képében a közkedvelt franchise ezúttal egy verekedős játék formájában elevenedik meg előttünk, melyben minden fontosabb szereplő tiszteletét teszi.

  12.999 Ft
 • Dark Souls II (2) + Ajándék Képregény

  Végre megjelent PC-re is a rendkívüli kihívással, ezzel együtt pedig minden korábbinál nagyobb sikerélményekkel bíró Dark Souls II (2), amely sok-sok fantasztikus játékórát nyújt minden bátor vállalkozónak.

  9.999 Ft
 • Dark Souls II (2) Black Armour Edition + Steelbook + Zenei lemez + Ajándék Képregény

  A Dark Souls II (2) a Black Armour Edition képében is elérhetővé vált PC-re, így a remek játék mellett egy gyönyörű steelbook, egy fantasztikus zenei album, plusz még egy képregény is a birtokunkba kerülhet.

  11.500 Ft
 • Dark Souls II (2) Collector Edition + Ajándék Képregény

  A konzolok után végre PC-re is ellátogatott a Dark Souls II (2), amely a Collector Edition képében a remek játék mellett egy szépen kidolgozott figurát, valamint további extrákat is tartalmaz.

  22.999 Ft