img

Állítsd meg a világpusztító náci rezsimet a Wolfenstein The New Orderben!

A Wolfenstein-sorozat legújabb epizódjában a Blazkowicz-család legifjabb sarja arra készül, hogy egyszemélyes hadseregként szálljon szembe a Harmadik Birodalommal. Egy átlagos második világháborús FPS helyett azonban ezúttal is hihetetlen és egyben őrült kalandok várnak rád!

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A Wolfenstein The New Order története szerint a második világháború ugyan véget ért, de egyáltalán nem olyan formában, ahogyan azt a mai történelemkönyvekből ismerhetjük. A világégés nyertese ugyanis a náci Németország lett, amely fölényes győzelmet aratott az ellenségeivel szemben, aminek köszönhetően új időszámítás kezdődött, egy új rend oldalán. A helyzetet azonban az ellenállók egy csoportja nem akarja elfogadni, így William Blazkowicz, avagy történetünk főhőse úgy határoz, hogy amennyiben kell, akkor akár egyedül is, de szembeszáll az elnyomó rezsimmel.

A sorozat történetében először az okkult vonulat helyét a Wolfenstein The New Orderben a sötét sci-fis hatások vették át, így egy sajátos, futurisztikus megközelítés vár ránk a kampány során, ahol robotkutyákkal, robotkatonákkal és ismeretlen technológiákon alapuló fegyverekkel találhatjuk szemben magunkat. Természetesen a szüntelen akcióra építő történet során mi magunk is használhatjuk majd ellenfeleink technológiáit, aminek köszönhetően még a többszörös túlerővel is hatékonyan vehetjük fel a harcot.

Rendeld meg még ma a Wolfenstein The New Ordert, ami egy egészen új fejezetet nyit a sorozat életében, méghozzá úgy, hogy közben a klasszikus FPS-játékmeneten sem esik csorba.

Ha szeretnél mindig naprakész lenni ezzel az alkotással és más videojátékokkal kapcsolatban, akkor csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol egy aktív gamer-közösség is vár rád!



További tartalom betöltése.