img

Behálóz a The Amazing Spider-Man 2

Pókember visszatért, hogy végrehajtson egy minden eddiginél izgalmasabb és veszélyesebb küldetést! Kalandjait azonban nemcsak a mozivásznon, hanem interaktív formában is átélheted, aminek köszönhetően csak rajtad múlik majd, hogy minden gonosz elnyeri-e a méltó büntetését, Peter Parker pedig megtudja-e az igazságot, amire már hosszú-hosszú évek óta várt!

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A The Amazing Spider-Man 2-ben – mint a mozifilm hivatalos játékadaptációjában – Pókember bőrébe bújva az lesz a feladatunk, hogy felkutassuk Ben bácsi gyilkosait, miközben szembeszállunk a Marvel-univerzum legveszélyesebb gonosztevőivel. Az izgalmas kalandok során váratlan fordulatok, megdöbbentő események és korábban még soha nem látott szabadság vár ránk!

Elődjéhez hasonlóan ugyanis a The Amazing Spider-Man 2 is egy nyitott világú akciójáték lett, amelyben egy óriási, szabadon bejárható New York vár ránk. Ennek köszönhetően lehetőségünk lesz arra, hogy a főküldetések között mellékes feladatokat is vállaljunk, ezáltal alaposabban megismerkedjünk a helyi bűnbandákkal, valamint a lakosság ügyes-bajos dolgaival, miközben újra rendet teremtünk a metropoliszban.

Természetesen az óriási szabadság a küldetések közben is megmarad, hiszen lesz, amikor Pókember lopakodó képességeire hagyatkozhatunk, míg máskor emberfeletti erejét és akrobatikus tulajdonságait használhatjuk ki a harcok során.

Rendeld meg még ma a The Amazing Spider-Man 2-t, és segíts Pókembernek, hogy megtalálja Ben bácsi gyilkosait, miközben megtisztítod New Yorkot a gonosz szuperbűnözőktől.

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz is, ahol mindig naprakész lehetsz az új Pókember-játékkal kapcsolatban, mialatt egy aktív gamer-közösség tagjává válsz!



További tartalom betöltése.