img

Már kapható üzletünkben az év egyik legjobb focis játéka, a FIFA 14

A focis játékok legnagyobb sikertörténetének számító FIFA sorozat idén is megkapja a már-már megszokottá vált éves vérfrissítést: a FIFA 14 elődjeinél is sokszínűbb játékmódokkal és még valósághűbb játékmenettel várja a focirajongókat, ráadásul már next-gen formában is elérhetővé teszi a hamisítatlan FIFA-élményt.

A további részletekért olvassátok el teljes hírünket!

FIFA 14 Banner

Megrendelőinknek ajándék stresszlabda!

Stresszlabda

A FIFA szó említéséről a legtöbb játékosnak a kidolgozott Karriermód, a különböző multiplayer lehetőségek vagy esetleg a gyakorlásra szolgáló Képességjátékok neve ugrik be először - a fejlesztők épp ezért idén még több tartalommal töltötték fel a jól ismert játékmódokat.

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy hónapokra elegendő szórakozást tartogat a FIFA 14, amiben a már jól bejáratott magyar kommentár is visszaköszön!

Mindez persze technológiai oldalról is komoly fejlődésen esett át: a látványvilág sokkal kidolgozottabbá, a labda és a játékosok mozgása pedig egy fokkal még valósághűbbé vált. Az összhatás pedig egyenesen lenyűgöző!

A Fifa 14 alapkiadása mellett, az Ultimate Edition is elérhető üzletünkben, amelyben az "Ultimate Team"-rendszer minden előnyét kiélvezhetjük!


A FIFA 14-ben visszatér a korábban debütált Kinect-es hangvezérlés lehetősége Xbox 360 konzolon, a PlayStation 3-tulajok pedig a Move-kontrollereket izzíthatják, ha egyedülálló játékélményre vágynának.

Ami azonban ennél is érdekesebb, az a játék next-gen változata: az Xbox One-os és PlayStation 4-es verziók alatt egy vadiúj motor dolgozik, mely még lenyűgözőbb grafikát és gördülékenyebb játékmenetet tesz lehetővé. Csalódni azonban a jelenlegi konzolok esetében sem fogunk, épp ellenkezőleg: a FIFA 14 mellett az előző rész valósággal elavultnak fog tűnni.

A FIFA 14 szeptember 26-án kerül a boltok polcaira PC, PS3 és Xbox 360 platformokra, illetve később, a next-gen konzolok debütálásakor érkezik a PS4-es és Xbox One-os változat is.

Ha addig nem bírtok várni, kövessétek Facebook oldalunkat a legfrissebb információkért!



További tartalom betöltése.