img

Megjelent a FIFA 13

Melyik az a focis játék, amely évről évre több játékost szegez a képernyők elé, és amelyet a világ minden táján óriási várakozás előz meg? Hát persze, hogy a FIFA sorozatról beszélünk, melyben eddig egyszer sem kellett csalódnunk, és várhatólag a FIFA 13 is tovább folytatja a sikerszériát. Újdonságokból nincs hiány, így a "veterán" FIFA-játékosoknak is érdemes vetni egy pillantást előzetesünkre!

FIFA 13 lázban ég a játékos társadalom nagy része! Te is szívesen csatlakoznál hozzájuk, de még nincs a játékhoz konzolod? Kiváló ajánlatunk van a számodra.

Ha most vásárolsz boltunkban a készleten lévő bármely kiadású Xbox 360, Playstation 3 vagy PS Vita konzolok közül, olcsóbban szólíthatod magadhoz a FIFA széria legújabb és legjobbnak ígérkező tagját a FIFA 13-at!

Tekintsétek meg a felhozatalt:

FIFA 13

Bár első ránézésre mit sem változott a játék, ha alaposabban a felszín alá tekintünk, megannyi apró fejlesztéssel találkozhatunk, melyek kiegészítik, még életszerűbbé teszik a virtuális focimeccseket. Kontrollert a kézbe, szemeket a képernyőre, és ideje elvégezni a kezdőrúgást - aztán mindent megtenni azért, hogy győztesen hagyhassuk el a pályát!

FIFA 13

A fejlesztők egy komoly lépést tettek a realizmus irányába az által, hogy sokkal nagyobb szerepet adtak a véletlennek: játékosaink bármikor, bármilyen helyzetben hibázhatnak, az előző részekkel szemben itt már nem minden passz vagy manőver hibátlan - pont, ahogy a valós életben sem. Azonban az ellenséges csapat tagjai sem tökéletesek, és ha elég szemfülesek vagyunk, könnyedén kihasználhatjuk riválisaink botlásait a gólszerzéshez!

FIFA 13

A tovább finomított labdakezelésnek hála még látványosabb mozdulatokkal járhatunk túl ellenfeleink eszén; például elég egyetlen pöccintés az analóg karral, és játékosunk máris egy gyors kitéréssel lepi meg riválisát. Ugyanez elmondható a szabadrúgásokról is, melyek a megszokottaknál összetettebbek lettek, és több lehetőséget tartogatnak számunkra, melyekkel alaposan összezavarhatjuk a másik csapatot.

FIFA 13

Szintén sok panasz érte az előző részek mesterséges intelligenciáját; gyakran azon kaphattuk magunkat játék közben, hogy a gép által irányított társaink hirtelen lemaradoznak, eltűnnek, nekünk pedig egyedül kell kapura támadnunk a komoly létszámfölénnyel szemben. Az Attacking Intelligence debütálásának hála ez végleg a múlté; a játékosok most már aktívan kiveszik a részüket a védekezésből és a támadásból egyaránt, így a komolyabb taktikák kivitelezése sem okozhat gondot többé!

FIFA 13

A FIFA 13 multiplayer fronton is példaértékű tartalommal bír; a sima gyorsmeccsek mellett akár komplett bajnokságokat is levezényelhetünk online játékosok ellen, Ultimate Team módban pedig saját csapatunkat is összeállíthatjuk a világ legjobb játékosaiból válogatva. Az EA SPORTS Football Club névre keresztelt közösségi hálózat összefoglalja a FIFA játékokban elért eredményeinket, így egy helyen tekinthetjük meg elért eredményeinket és megszerzett jutalmainkat!

FIFA 13

A megjegyzendő dátum nem más, mint szeptember 28; ekkortól veheti kezdetét az idei FIFA-szezon. PC, PlayStation 3 és Xbox 360 platformokra magyar nyelven jelenik meg a játék, utóbbi két konzolra ráadásul egy speciális Ultimate Edition is megjelenik exkluzív ajándékokkal. A PS Vita, PSP, PlayStation 2, Nintendo 3DS és Nintendo Wii tulajoknak be kell érniük a játék "sima" változatával, de biztosak vagyunk benne, hogy ők sem fognak unatkozni a játék mellett!



További tartalom betöltése.