img

Esport1 kedvezmények a Konzolvilágban

Az Esport1 és a Konzolvilág együttműködésének köszönhetően most olcsóbban juthatsz PS4 fejhallgatókhoz! Szerezz exkluzív kuponkódokat Esport1 fiókoddal!

Mi a Konzolvilágnál folyamatosan vizsgáljuk annak a lehetőségét, hogyan lehet a lelkes játékosokat különböző ajándékokkal vagy kedvezményekkel megjutalmazni. Most örömünkre szolgál bemutatni egy új akciót, melyet az Esport1 magazinnal közösen dolgoztunk ki. Ennek köszönhetően különböző termékeket szerezhetsz meg olcsóbban, ha rendelkezel Esport1 fiókkal.

Ahhoz, hogy az Esport1 oldalán exkluzív kuponkódhoz juss, szükséges egy Esport1 fiók (regisztrálni ezen az oldalon tudsz), majd küldetések teljesítésével pontokat szerezhetsz, amikért cserébe kuponkódokat kaphatsz. Ezeket a kódokat webáruházunkban, a rendelési folyamat közben válthatod be, így aktiválódnak a kedvezmények.

A jelenleg megszerezhető kedvezményes termékek:

PS4 Gold vezeték nélküli headset - Rose Gold: A kedvezménykuponnal 29.999 Ft helyett 24.999 Ft! (A kedvezménykupon 10 E1 pontba kerül.)

Fornite VCH (2019)/Gold Headset/ENG: A kedvezménykuponnal 26.999 Ft helyett 19.999 Ft! (A kedvezménykupon 50 E1 pontba kerül.)

PS4 Platinum vezeték nélküli headset - fekete: A kedvezménykuponnal 54.999 Ft helyett 40.999 Ft! (A kedvezménykupon 100 E1 pontba kerül.)

Nem érdemes sokáig várni, mert a kedvezmény csak szeptember 27-ig vehető igénybe! Irány az Esport1 oldala, szerezd meg a kuponokat, és vásárolj olcsóbban!



További tartalom betöltése.