img

PC-n folytatódik a Dark Souls II legendája

A Dark Souls-sorozat legújabb epizódjában ismét egy sötét fantáziavilág vár ránk a rengeteg változatos kaland, az igazi szerepjátékos élmények, a hatalmas harcok, valamint az elképesztő nehézségi szint mellett, aminek köszönhetően újfent egy életre szóló élményben lehet részünk a From Software fejlesztőitől.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!



A Dark Souls II minden tekintetben azt az utat járja tovább, amelyen közvetlen elődje elindult, így a folytatás meglehetősen sötét történetét is csak a legkitartóbbak tudják felgöngyölíteni, hiszen bár rengeteg apró változást hajtottak végre az alkotók, egyvalami azonban megmaradt a régiben: a nehézségi szint. A játék elitizmusát továbbra is az elképesztően szívós ellenfelek adják majd, amitől minden egyes groteszk és ijesztő szörnyeteg leküzdése valódi kihívást rejt.



Igazi szerepjátékként a Dark Souls II-ben természetesen ismét a világ megmentése nyomja majd a vállunkat, amihez rengeteg választható és göröngyös útvonalat kell végigjárnunk, miközben egyre magasabb szintekre jutunk és egyre jobbá válunk. Mivel saját kasztunk speciális képességei egész utunkat elkísérik majd, így már a játék legelején érdemes alaposan megfontolni, hogy nagyhatalmú mágusként, vérbeli kardforgatóként, vagy inkább a távolsági fegyverek mestereként fedezzük fel magunknak az egyedi fantáziavilágot.



A gyakran ijesztő és horrorisztikus kalandok során a történet mellett a küzdelmek kapják majd a főszerepet, amelyeket egy igencsak összetett harcrendszer segítségével élhetünk át, ám az általunk is írt, illetve befolyásolt történetet kétségen kívül az elképesztően látványos küllem koronázza majd meg, ami minden platformon nagyszerű formát mutat.

Még ma rendeld meg a Dark Souls II-t és vesd bele magad az éjsötét kalandokba!

Ha nem szeretnél lemaradni a Dark Souls II legfontosabb híreiről, csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol egy aktív gamer-közösség tagja is lehetsz!



További tartalom betöltése.