img

A szellemek léteznek: megérkezett a Call of Duty Ghosts!

Folytatódik a Call of Duty sorozat, a fejlesztők azonban idén elrugaszkodtak az egy kaptafára épülő, közel azonos epizódok futószalagszerű gyártásától, és a Ghosts képében egy igazán egyedülálló FPS-t tettek le az asztalra. Még pörgősebb akciójelenetek, még nagyobb fordulatszámon pörgő események - érkezik a Call of Duty Ghosts!

Ha kíváncsi vagy a részletekre, olvasd tovább teljes hírünket!

Call of Duty Ghosts megjelenés és előrendelés

A Ghosts története egy meglehetősen sötét jövőképet fest elénk: az Egyesült Államokat állandó háborúk szabdalják szét, a gazdasági és politikai rendszerek összeomlanak, a lakosságon pedig teljes reménytelenség lett úrrá - egyedül egy ex-katonákból és kommandósokból verbuvált osztag, a Ghosts próbál meg tenni valamit az ország helyreállításáért.

A rend újbóli felállításáig azonban hosszú és nehézkes út vezet, mely rengeteg akcióval, lövöldözéssel, lopakodással és összetett hadművelettel van kikövezve - ezeket a játék singleplayer módjából ismerhetjük meg hihetetlenül látványos átvezető videók és változatos küldetések keretében, melyek hosszú órákra elegendő szórakozást tartogatnak számunkra.

Természetesen a Call of Duty Ghosts nem ér véget a singleplayer teljesítésével, hiszen mellette ott van a másik, jóval tartalmasabb játékmód, a multiplayer is. Az online összecsapások során a világ legjobb CoD-játékosai ellen tehetjük próbára magunkat, és szabadon válogathatunk a különböző fegyverek, kiegészítők és felszerelési tárgyak közül - egyszóval teljesen saját stílusunkra szabhatjuk a játékmenetet!

Az Activision új játék technológiai szempontból is korszakalkotó a sorozat történetében, hiszen ez az első olyan epizód, mely next-gen kiadásban is megjelenik PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. A vadiúj grafikus motor szemkápráztató látványvilágot biztosít, ráadásul a rombolható környezet is rengeteget hozzátesz a játékélményhez!

November 5. a dátum, amikor a Call of Duty Ghosts katonái ellepik az Xbox 360, PlayStation 3, PC és Wii U platformok mindegyikét, ráadásul különböző gyűjtői kiadásokkal és előrendelői ajándékokkal fűszerezve kereshetitek üzletünkben a sorozat legújabb felvonását.



További tartalom betöltése.