img

Battlefield 3 előrendelési akció

A Battlefield 3 minden szempontból mérföldkő lesz a sorozat történetében, mert itt mutatkozik be a Frostbite 2 Engine, ami egy eddig még nem tapasztalt, új szintre emeli minden téren az élvezetes FPS játékmenetet. Ha egy kis előzetesre vagy kíváncsi kerülj beljebb, ahol megismerheted mind a 3 darab exkluzív DLC-nket, melyeket a Xbox 360 & PS3 játékok mellé adunk ajándékba előrendelőinknek.

Kapcsolódó gamers.hu teszt: Battlefield 3 teszt

Battlefield 3 (PS3, Xbox 360)

Megjelenés: 2011.10.26.

Ismerd meg az Electronic Arts által fejlesztett Battlefield 3-ban, debütáló Frostbite 2 Engine-t, amely minden eddiginél valósághűbb megjelenést hoz el. A Frostbite 2-ben összehangolták a grafikai, a hang és a fizikai megvalósítást, melynek köszönhetően új megvilágításba kerülnek az animációk, a földrengés és az audiovizuális megvalósítás.

Battlefield 3 PC PS3 Xbox 360

Érezd a becsapodó golyókat, a valósághű robbanásokat és a harcmezők veszélyeit, mely az új megvalósításnak köszönhetően ténylegesen az izgalmak közepébe varázsolja a játékosokat.

A kampány módban lehetőségünk van egyedül és kooperatív módban is játszani, így akár barátainkkal is újra átélhetjük az izgalmas cselekményt.

Battlefield 3 PC PS3 Xbox 360

A Dice egy egész világon átívelő történetet álmodott meg deszantoscsapatunknak, így eljutunk Párizsba, Teheránba, Szarajevóba, Szulejmániába, New York-ba, Wake szigetre és Ománba.

A harcok az utcán fognak többnyire zajlani, azonban a programban használható járműveknek teret adva, nyílt terepes összecsapásokra is sor fog kerülni.

Battlefield 3 PC PS3 Xbox 360

Próbáld ki a az új Online járműves hadviselést, melyben vezethetsz repülőt motorcsónakot, harckocsit és akár 64-en is csatázhatunk a győzelemért a PC-s verzióban.

Az új Frostbite 2 engine-nek köszönhetően teljesen rombolható pályákon játszhatunk, mely akár olyan nagy dolgok megjelenítésére is képes, mint egy földrengés.



További tartalom betöltése.